Projecten

De projecten van Simplicem omvatten activiteiten op het gebied van SAP technologie en de ontwikkeling van applicaties voor de zakelijke markt.

Ieder project is specifiek en uniek. Dat vraagt ook om een degelijke doorgronding van de projectdoelen. Dat is precies wat Simplicem doet voordat zij aan het werk gaat voor haar klanten. We vliegen niet op een standaard “extern ingehuurde” manier een project in, maar gaan voor begrip. Alleen op die manier kunnen we maximaal bijdragen aan het projectresultaat.

We werken voor diverse grote en kleinere bedrijven en zijn trots op onze tevreden klanten. Als scrummaster of lead developer dragen we al jaren bij. Onze manier van werken kenmerkt zich ook door de menselijke maat. Het unieke van projecten wordt niet alleen bepaald door de specifieke set van requirements. Uiteraard is ook de teamsamenstelling bepalend en juist dat maakt dat Simplicem een graag geziene partij is. Onze medewerkers zijn no nonsense consultants die veel kennis meenemen, hun kennis graag delen en naast hard werken zich ook makkelijk aanpassen aan de team- en bedrijfscultuur.