Over ons

Simplicem is een organisatie, met een breed pakket aan ervaring op het gebied van SAP. Deze ervaring wordt al decennia lang ingezet voor een groot aantal gerenommeerde relaties, profit en non-profitorganisaties, in binnen- en buitenland. Tot de klantenkring van Simplicem behoren onder andere Shell, Vodafone, PPG en EMB2020. De projecten van Simplicem worden veelal in samenwerking met gespecialiseerde partners uitgevoerd, waaronder Oxolutions, Agility Works en Just-BI.

Een tweede speerpunt van Simplicem is de ontwikkeling van applicaties voor de zakelijke markt. Doel van de apps is kortweg het versimpelen van bedrijfsprocessen, door data meetbaar te maken.

Met de expertise op het gebied van SAP kan er een integratie worden bewerkstelligd tussen de app en het bedrijfssysteem van de klant. De mogelijkheden die deze combinatie van activiteiten biedt, zijn talrijk. En op maat af te stemmen.

Simplicem treedt projectmatig op als strategisch en technologisch partner. Dit vertaalt zich in een gedeelde investering, die leidt tot een gezamenlijk succes.